Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-09@06:12:39 GMT

تکذیب قاچاق آرد به ترکیه و تایید آن در کشور

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۶۰۹۸۴

تکذیب قاچاق آرد به ترکیه و تایید آن در کشور

امید زینالی گفت: باتوجه به شکاف قیمتی که بین گندم، آرد و نان وجود دارد متاسفانه شاهد قاچاق آرد در کشور هستیم. متاسفانه دیده شده است، برخی افراد سودجو آرد را از چرخه مصرف خبازی خارج و در بخش‌های دیگر استفاده می‌کنند.

سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی آذربایجان غربی ضمن تکذیب خبر قاچاق آرد به ترکیه، می گوید: هفته پیش خبری در فضای مجازی مبنی بر اینکه برخی از تجار و بازرگانان ترکیه به واسطه دلال‌ها در حال خرید آرد از استان‌های مرزی شمال غرب کشور هستند و آن را به تجار ترکیه می‌فروشند بسیار چرخید؛ باید بگویم که این خبر نمی‌تواند با واقعیت همخوانی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: حمل و جابه‌جایی آرد نیازمند وسیله نقلیه است، و برای جابه‌جایی آن وسیله نقلیه ضروری است و از آنجایی‌که ایست‌های بازرسی در استان‌های شمال غربی کشور زیاد است این احتمال بسیار ضعیف شده است؛ همچنین استعلامی که از پلیس اقتصادی گرفتیم این موضوع تکذیب شد.

سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی آذربایجان غربی می گوید: باتوجه به شکاف قیمتی که بین گندم، آرد و نان وجود دارد متاسفانه شاهد قاچاق آرد در کشور هستیم و برخی افراد سودجو آرد را از چرخه مصرف خبازی خارج و در بخش‌های دیگر استفاده می‌کنند.

زینالی گفت: به عنوان مثال آردی که برای نانوایان تخصیص داده شده است از آنجا خارج و در واحد‌هایی که پروانه کسب ندارد و یا در صنایع مصرف می‌شود گاهی نیز مشاهده شده است که برای مصرف حیوانی نیز استفاده می‌شود.

وی می گوید: در سال جاری نرخ خرید تضمینی گندم کیلویی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین و تصویب شد، اما از سوی دیگر دولت گندم را کیلویی ۶۶۵ تومان به کارخانجات آرد جهت تامین آرد مورد نیاز نانوایان داده می‌شود در اینجا یک شکاف عمیقی ایجاد می‌شود که هر میزان نظارت‌ها دقیق هم باشد باز هم امکان رصد کامل آن وجود ندارد پس در قدم اول باید این شکاف پر شود.

سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی آذربایجان غربی گفت: این شکاف و سود حاصل از آن برای بسیاری از افراد در جامعه جذابیت ایجاد کرده است که درخواست تاسیس نانوایی را بدهند.

زینالی مصرف سالیانه آرد در کشور را حدود ۱۲.۵ میلیون تن عنوان کرد و گفت: بخش قابل توجهی از گندم مصرفی سال جاری از طریق واردات تامین شده است و مشکلی در این زمینه نداریم.

این مقام مسئول اطمینان داد: بحران روسیه و اُکراین خللی در بحث تامین گندم در کشور ایجاد نمی‌کند و دولت از مبادی دیگر گندم مورد نیاز کشور را تامین می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آرد و نان قاچاق آرد آذربایجان غربی قاچاق به ترکیه شرکت غله آذربایجان غربی آذربایجان غربی قاچاق آرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۰۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی نسبت به بروز آفات سن و بیماری زنگ زرد گندم هشدار داد و گفت: گندمزارهای ۱۳ استان کشور در معرض تهدید این آفات قرار دارد.

به گزارش مشرق، «سهراب سهرابی» درباره تولید و خرید گندم کشور افزود: اکنون مزارع گندم استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، چهارمحال بختیاری، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، قزوین، کردستان، کرمانشاه، همدان، لرستان و مرکزی در معرض تهدید آفت سن و زنگ زرد قرار دارد.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: انتظار می رود کشاورزان برای مقابله با این آفت و بیماری همچون گذشته با همکاران ما در مراکز خدمات کشاورزی مشورت بگیرند تا بتوانند آنها را کنترل و مدیریت کنند.

وی گفت: در صورتی که کشاورزان با این آفات مقابله نکنند، به‌طور قطع با کاهش درآمد مواجه شده و در نهایت کاهش تولید گندم روبه‌رو می شویم.

سهرابی تصریح‌کرد: همچنین کشاورزان مزارع گندم آبی استفاده از آبیاری دوره ای را در دستور کار خود قرار دهند تا تولید با مشکل روبه‌رو نشود.

این مسوول میزان تولید و خرید گندم در سال جاری را همچون سال گذشته دانست و افزود: برآورد می شود امسال از ۶ میلیون هکتار سطح زیرکشت گندم آبی و دیم حدود ۱۳.۵ میلیون تن گندم تولید و ۱۰.۵ میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شود.

به گفته وی، استان خوزستان بزرگترین تولیدکننده گندم کشور است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • مانور سراسری مبارزه با زنگ زرد گندم در آذربایجان غربی آغاز شد / مبارزه بر علیه بیماری‌های برگی در بیش از ۲ هزار هکتار از مزارع غلات استان
  • هشدار شیوع بیماری زنگ زرد در مزارع غلات آذربایجان‌غربی 
  • تولید ۳ درصد گندم کشور در شهرستان بیجار
  • ایران به جمع ۵ کشور دارنده یک فناوری هایتک نفتی پیوست
  • ۲ هزار هکتار با بیماری‌های برگی غلات در آذربایجان غربی مبارزه شد
  • شکاف عمیق سیاسی
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟